Blog

Actueel

Acupunctuur bij spanning en stress We leven in een tijd vol spanning en zorgen. Hoe gaat het verder met Corona, er is oorlog in Europa, de hoge energiekosten en duurdere boodschappen. Stress doet wat met je lichaam, het brengt je als het ware in een hogere staat van paraatheid en alertheid. Je komt moeilijker tot rust, slapen gaat minder goed, concentreren wordt lastiger. Maar ook je spijsvertering verandert hierdoor: je hebt minder trek of krijgt juist eetbuien. Acupuntuur kan helpen om de rust weer te vinden. Door de meridianen weer in balans te brengen, zal je weer kunnen ontspannen. Een behandeling met Toyohari stijl acupunctuur is ook nog eens heel prettig om te ondergaan. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Hooikoorts

Het hooikoorts seizoen begint al vroeg dit jaar. Jeukende neus, ogen, keel met niezen en snuiten: allemaal geen fijne klachten. Zeker niet in een jaar met Covid, waarbij iedereen al naar je kijkt als je één keer niest, laat staan een heleboel keer achter elkaar. Er zijn natuurlijk allerlei medicijnen die je klachten onderdrukken, maar deze geven vaak ook bijwerkingen als vermoeidheid. Acupunctuur kan je helpen om veel minder last van je klachten te hebben zonder bijwerkingen. Het brengt je lijf in balans en maakt het sterker, zodat je minder last hebt. En als je begint voordat de periode met erge klachten aanbreekt, zul je zeker minder last hebben.
telefoonnummer: 070 3010085 of 06 23856318 info@acupunctuurbiknowee.nl

Voorburgseweg 61, 2264 AD in Leidschendam

Denenburg 41, 2591 AA in Den Haag

Blog

Actueel Acupunctuur bij spanning en stress We leven in een tijd vol spanning en zorgen. Hoe gaat het verder met Corona, er is oorlog in Europa, de hoge energiekosten en duurdere boodschappen.  Stress doet wat met je lichaam, het brengt je als het ware in een hogere staat van paraatheid en alertheid. Je komt moeilijker tot rust, slapen gaat minder goed, concentreren wordt lastiger. Maar ook je spijsvertering verandert hierdoor: je hebt minder trek of krijgt juist eetbuien.  Acupuntuur kan helpen om de rust weer te vinden. Door de meridianen weer in balans te brengen, zal je weer kunnen ontspannen. Een behandeling met Toyohari stijl acupunctuur is ook nog eens heel prettig om te ondergaan. Wil je meer weten? Neem dan contact op.     Hooikoorts Het hooikoorts seizoen begint al vroeg dit jaar. Jeukende neus, ogen, keel met niezen en snuiten: allemaal geen fijne klachten. Zeker niet in een jaar met Covid, waarbij iedereen al naar je kijkt als je één keer niest, laat staan een heleboel keer achter elkaar. Er zijn natuurlijk allerlei medicijnen die je klachten onderdrukken, maar deze geven vaak ook bijwerkingen als vermoeidheid. Acupunctuur kan je helpen om veel minder last van je klachten te hebben zonder bijwerkingen. Het brengt je lijf in balans en maakt het sterker, zodat je minder last hebt. En als je begint voordat de periode met erge klachten aanbreekt, zul je zeker minder last hebben. telefoonnummer: 070 3010085 of 06 23856318 info@acupunctuurbiknowee.nl

Voorburgseweg 61, 2264 AD in Leidschendam

Denenburg 41, 2591 AA in Den Haag